Permanente ontharing Eelde

Meest effectieve permanente ontharing in de buurt van Eelde 

Kom naar Praktijk Deknatel voor de meest effectieve permanente ontharing in de buurt van Eelde! Dankzij mijn Diode ICE Laser behaal ik na gemiddeld acht behandelingen al een haarreductie tot wel 95%! Zowel voor mannen als voor vrouwen biedt dit een uitkomst. Als man heeft u nooit meer haar op ongewenste lichaamsdelen, zoals op uw rug. Als vrouw ziet u nooit meer die akelige rode smeer bultjes bij uw bikinilijn of hoeft u nooit meer uw benen en oksels te scheren. Maak een afspraak bij Praktijk Deknatel en zorg voor een effectieve permanente ontharing in de buurt van Eelde!

Wat u moet weten over de behandeling 

Er zijn een aantal dingen waar u voor de behandeling rekening mee moet houden. U mag voor de behandeling het te behandelen gebied niet insmeren met lotion, deodorant of olie. Ook mag u dit gebied vanaf 48 uur voor de behandeling niet meer scheren en 6 weken voor de behandeling dit gebied niet harsen, epileren of ontharingscrème of epilady op dit gebied gebruiken.

Minimaal een week voor en na uw behandeling mag u niet in de zon of onder de zonnebank. Wanneer de behandeling in Eelde plaatsvindt, zal ik uw haar weglaseren met een Diode ICE Laser. Deze laser werkt voor ieder haar- en huidtype, ook wanneer uw huid zongebruind is. De behandeling is vrijwel goed te doen en zelfs aangenaam, doordat de Diode ICE Laser koelt tot een temperatuur van -3°C.

Haar weg laseren bij Praktijk Deknatel is de beste keuze wanneer u haar wilt laten weg laseren in de buurt van  Eelde. Ik wil in zo min mogelijk behandelingen het gewenste resultaat behalen. Gemiddeld zijn er 7 tot 10 behandelingen nodig om uw haar effectief permanent te verwijderen. Ik neem voor iedere behandeling voldoende tijd. U bent altijd verzekerd van een persoonlijke benadering. 

Verder zijn de voordelen:

  • Eerlijk advies
  • Laagdrempelig
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Beste apparatuur
  • Gecertificeerd

Permanente ontharing Eelde: de kosten De kosten van permanente ontharing lopen sterk uiteen. Allereerst is de prijs afhankelijk van het te behandelen lichaamsdeel. Niet ieder lichaamsdeel heeft namelijk een even groot oppervlak. Ten tweede hangt de prijs af van het aantal lichaamsdelen dat u wilt laten behandelen. Bekijk de voordelige prijslijst of neem contact met mij op.

Nooit meer haar op ongewenste plekken! Maak een afspraak voor permanente ontharing bij praktijk deknatel in de buurt van Eelde en u hoeft nooit meer last te hebben van haar op ongewenste plekken! U kunt een afspraak maken door te Whats Appen of te bellen naar 06-21972978 U kunt ook contact met mij opnemen wanneer u graag meer informatie wilt over permanent haar verwijderen.