Over mij


Saskia Deknatel 

LASERSPECIALIST EN MEDISCH PEDICURE

Welkom bij Praktijk Deknatel! Ik ben Saskia Deknatel, medisch pedicure, laserspecialist en de trotse eigenaar van deze praktijk in Yde sinds mei 2019.

In 2020 heb ik mijn expertise verder uitgebreid met de  vervolgopleiding medisch pedicure. Deze specialisatie stelt me in staat om klanten met diabetes, reuma, spasticiteit, kanker en nagelreparaties effectief te behandelen. Hierdoor kunnen ook klanten met diabetes nu met vertrouwen door mij worden verzorgd.

Sinds 2024 bied ik ook tattoo-verwijdering, PMU-verwijdering en carbon peeling aan met behulp van geavanceerde lasertherapie. Met mijn YAG-laser help ik mensen om afscheid te nemen van tatoeages, permanente make-up en onvolkomenheden in hun huid

Hiernaast bied ik ook laserontharing aan in mijn praktijk. Met de Diode Ice Laser, één van de beste op de markt, garandeer ik als gecertificeerd specialist effectieve en veilige ontharing. 

Bij Praktijk Deknatel staan hygiëne, kwaliteit en klantvriendelijkheid centraal. Ik neem graag de tijd voor een persoonlijke behandeling en geef indien nodig passend advies.

Naast mijn werk als pedicure ben ik ook actief als big- geregisterd verpleegkundige, wat mij in staat stelt om mijn medische kennis toe te passen tijdens de behandelingen. 

Ik kijk ernaar uit je binnenkort te mogen verwelkomen in Praktijk Deknatel.