Hoe werkt Permanente Laserontharing?

De Werking van onze Triple Wave-laser

Bij Praktijk Deknatel begrijpen we dat volledige ontharing niet realistisch is. Met onze geavanceerde Triple Wave-laser streven we naar indrukwekkende resultaten tussen de 75% en 95%, afhankelijk van individuele factoren zoals haar- en huidtype en huidgevoeligheid.

Waarom Meerdere Behandelingen Nodig Zijn

Ieder persoon is uniek en dit weerspiegelt zich in de resultaten van laserontharing. Gemiddeld zijn 7 tot 10 behandelingen nodig voor optimale haarreductie. Deze variatie hangt samen met de groeifasen van het haar, hormonale invloeden en individuele reacties op de behandeling. Met mijn deskundigheid begeleid ik je door dit proces en pas de behandeling naar jouw behoeften aan.

Pigment, Haargroei en Timing: Essentiƫle Factoren

Onze Triple Wave-laser richt zich op het pigment in de haartjes. Witte, grijze en zeer blonde haren zijn moeilijk te behandelen, terwijl rood haar wellicht effectief behandeld kan worden. Laserontharing kan op een zongebruinde huid maar de ideale resultaten komen naar voren bij lichtere huidtypes met donkerder haar.

Hoe de Laser de Haargroei Aanpakt

Onze laser kan alleen effectief haarzakjes vernietigen in de actieve groeifase. Aangezien niet alle haren tegelijk in deze fase verkeren, zijn herhaalde behandelingen noodzakelijk. Na elke sessie zal je echter merken dat het haar minder snel groeit.

Doet het Pijn?

Laserontharing met onze Triple Wave-laser is doorgaans pijnloos, vergelijkbaar met een lichte prikkel of warmte. Het ingebouwde koelsysteem met temperaturen tot -12 graden Celsius, maakt de behandeling goed te verdragen. Na de sessie kan de huid wat rood en gezwollen lijken maar dit is normaal en kan met koeling behandeld worden.

Triple Wave: Drie Golflengtes voor Maximale Effectiviteit

Onze laser maakt gebruik van drie golflengtes voor optimale resultaten:

  1. 755nm Alexandrite: Richt zich op licht gepigmenteerde en zachte haren.
  2. 808nm Diode: Effectief voor dikke en stugge haren met veel pigment, geschikt voor lichte tot medium huid.
  3. 1064nm ND-YAG: Geschikt voor donkere huidtypes, effectief zonder de huid te belasten.

Laserontharing: Permanente Vrijheid van Ongewenste Haren

Bij Praktijk Deknatel streef ik naar blijvende resultaten. Na elke behandeling blijven steeds minder en fijnere haartjes over. Ongeveer 80% van de haartjes verdwijnt permanent. Eventueel resterende haren zullen dunner en lichter van kleur zijn dan voor de behandeling.

Klaar voor een Gladde Huid? Neem Contact op voor een Gratis Intake!

Als je verlangt naar een duurzaam gladde huid zonder gedoe, is permanente laserontharing bij Praktijk Deknatel de oplossing. 

Neem contact met ons op voor een gratis intakegesprek en ontdek de mogelijkheden voor jouw unieke haar- en huidtype.