Permanente Laser Ontharing

Overweegt u permanente laser ontharing? 

Bij Praktijk Deknatel bied ik effectieve oplossingen met behulp van de Diode ICE Laser. Met deze geavanceerde technologie behaalt u na gemiddeld acht behandelingen een haarreductie tot wel 95%!

Gratis intake bij Praktijk Deknatel:

Tijdens deze persoonlijke sessie staan al uw vragen centraal. Ik geef uitgebreide uitleg over de laserbehandeling, bespreek uw wensen, voer een contra-indicatiecheck uit, analyseer de huid en stel samen met u een op maat gemaakt behandelplan op. Ik neem ook de voor- en nazorg uitgebreid met u door, zodat u goed voorbereid bent op het traject naar een zijdezachte, haarvrije huid. 

Maak vandaag nog een afspraak voor uw gratis intake en ontdek de weg naar blijvende resultaten!

Hoe werkt laserontharing:

Laserontharing is een moderne en doeltreffende aanpak om ongewenste haargroei te verminderen. Door gebruik te maken van krachtige laserstralen richt de behandeling zich specifiek op de haarzakjes. Deze geconcentreerde lichtenergie helpt de groei van ongewenste haren tegen te gaan. Voor een diepgaande uitleg over laserontharing verwijzen we u graag naar onze uitgebreide pagina 'Hoe werkt laserontharing?'

Diode ICE Laser: 

Mijn Diode ICE Laser 3-wave is de nieuwste technologie op het gebied van laserontharing. Het behandelt de haargroei door 3 huidlagen heen, waardoor permanente haarreductie mogelijk is. De behandeling is goed te doen dankzij de gekoelde ICE kop, die koelt tot -12°C.

Te behandelen lichaamsdelen: Elk lichaamsdeel is te behandelen met de Diode Laser, ook de donkere huid is effectief en veilig te behandelen.

Voordelen van de Diode ICE Laser:

  • 3-wave technologie voor lichte en donshaartjes.
  • Geschikt voor elk huidtype.
  • Goede ervaring, dankzij gekoelde ICE kop.
  • Sneller en langduriger resultaat dan IPL behandelingen.
  • Geen scheerirritaties, ontstekingen of ongewenste haargroei.

Voor- en Nazorg bij Laserbehandelingen

Voor een effectieve en veilige laserontharing, vermijd 6 weken voor de behandeling harsen en epileren, draag op de dag van de behandeling wit ondergoed en meldt wijzigingen in medicatie of gezondheid. Tijdens de behandeling draag je een beschermende bril en communiceer je nauwkeurig over je ervaring. Na de behandeling, vermijdt krabben, sauna en zwemmen, bescherm de huid met factor 30 en meldt veranderingen in medicatie of gezondheid voor elke sessie. Voor gedetailleerde informatie raadpleeg onze 'Voor- en nazorg laserontharing' pagina.

Contra-indicaties bij Laserontharing:

Bepaalde omstandigheden kunnen invloed hebben op de geschiktheid van laserontharing. Contra-indicaties zoals koorts, actieve herpes-infecties, zwangerschap en medicijngebruik dienen zorgvuldig te worden overwogen. Voor een gedetailleerd overzicht van contra-indicaties verwijzen we u naar onze specifieke pagina 'Contra-indicatie laser ontharing' 

Kosten en Duur van Behandeling: 

Gemiddeld zijn 7 tot 10 behandelingen nodig voor permanent haar verwijderen. De kosten variëren per lichaamsdeel. Bekijk mijn prijslijst voor meer informatie.

Onze Behandelde Zones:

Wilt u precies weten op welke gebieden we gespecialiseerd zijn in laserontharing? Neem een kijkje op onze pagina 'zones laserontharing' waar in detail uitgelegd wordt welke zones we behandelen. Of het nu gaat om het gezicht, lichaam of specifieke zones, ik heb een oplossing voor ongewenste haargroei. 

Hoe werkt de Diode ICE Laser:

Als specialist pas ik de Diode ICE Laser aan op de juiste golflengte en stel de apparatuur af op uw huidtype en behandelingstatus. De Diode ICE Laser is een laserontharingssysteem met drie golflengten (755NM | 810NM | 1064NM) in één handstuk. Dankzij het innovatieve 3D-handstuk is deze laser veilig en het geïntegreerde koelsysteem maakt de behandeling comfortabel.

CE-goedkeuring geeft aan dat het Diode ICE Laser systeem voldoet aan de Europese veiligheidsnormen, waarmee ik een veilige en effectieve behandeling kan garanderen.

Gecertificeerd specialist:

Praktijk Deknatel biedt deskundige en gecertificeerde behandelingen, waarbij uw veiligheid en tevredenheid voorop staan.

Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak.
Ik verwelkom u graag in mijn praktijk in Yde!

Boek hier uw gratis intake