Tatoeage Verwijderen bij Praktijk Deknatel

Bij Praktijk Deknatel bied ik tatoeage verwijder behandelingen aan voor een betaalbare prijs. Ik maak gebruik van de geavanceerde Yag laser, een krachtige en veilige optie om succesvol van tatoeages af te komen.

Yag Laser Behandelingen

De Yag laserbehandelingen worden uitgevoerd met behulp van de nieuwste technologie, inclusief de cryo koeler. Deze koeler zorgt voor een aangename ervaring door de huid te koelen tijdens de laserbehandeling.

Aantal Behandelingen en Duur van de Behandeling

Gemiddeld zijn 4 tot 10 sessies nodig voor optimale resultaten, afhankelijk van het type tatoeage. Elke behandeling duurt ongeveer 15 tot 30 minuten, met een tussenpoos van 8 weken tussen elke sessie.

Pijnervaring en Resultaten

De ervaring van pijn varieert per persoon maar over het algemeen wordt het vergeleken met een tik op de huid. Mijn cryo koeler helpt om eventuele ongemakken te verminderen. Zichtbare resultaten zijn vaak al na de eerste behandeling merkbaar.

Kosten van de Behandeling

De kosten voor het verwijderen van een tatoeage variëren per behandeling en zijn gebaseerd op de grootte van de tatoeage. Hier vind je een overzicht van de verschillende prijzen op basis van de grootte. Gemiddeld zijn er tussen de 8 en 10 sessies nodig voor tatoeages. De exacte kosten worden bepaald tijdens een gratis consult, waarbij ik een persoonlijk behandelplan opstel. Hierin bespreken we de grootte van de tatoeage, het aantal benodigde sessies, voor- en nazorg, contra-indicaties en eventuele andere specifieke wensen.


PMU Wenkbrauwen Verwijderen

Heb je permanente make-up (PMU) wenkbrauwen waar je niet meer tevreden over bent? Bij Praktijk Deknatel bieden we effectieve behandelingen om PMU wenkbrauwen te verwijderen. Voor het verwijderen van PMU wenkbrauwen hanteren we een vast tarief van €75,- per behandeling. Gemiddeld zijn er tussen de 3 en 6 sessies nodig voor het gewenste resultaat.

Gratis consult 

Maak een afspraak door te bellen of te Whatsappen naar 06-21972978. Voor vragen of meer informatie over het verwijderen van tatoeages sta ik je graag te woord.

Ik bied hoogwaardige apparatuur, gratis parkeergelegenheid, ben gecertificeerd, bied een laagdrempelige service en geef eerlijk advies.

Boek hier uw gratis intake