Carbon Laser Peeling Eelde

Carbon laser peeling wordt steeds populairder in Eelde. Waarom? Deze behandeling is zeer effectief bij het verminderen van kleine rimpels, acne, grove poriën, littekentjes en herstelt een vettige huid. Met een speciale medische koolstofhoudende crème wordt uw huid diep gereinigd, waarbij zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid worden gestimuleerd, waardoor de collageenproductie toeneemt. Wilt u de kwaliteit van uw huid verbeteren? Maak een afspraak met Saskia en start met carbon laser peeling in Eelde!

Bij deze behandeling wordt eerst uw huid gereinigd, waarna de carboncrème gelijkmatig wordt aangebracht en met een laser wordt verwijderd, samen met andere onzuiverheden. Na reiniging wordt een vochtinbrengende aloë vera aangebracht. Resultaten zijn al zichtbaar na één behandeling. Voor optimaal resultaat wordt een kuur van drie behandelingen met tussenpozen van twee tot drie weken aanbevolen.

Maak een afspraak en profiteer van eerlijk advies, een laagdrempelige aanpak, gratis parkeren, gecertificeerde service en de beste apparatuur. De kosten variëren afhankelijk van het aantal behandelingen en het behandelde oppervlak. Zie hier voor prijzen. Neem contact op met Saskia voor een diepe reiniging van uw huid. Zowel bellen als WhatsAppen is mogelijk voor afspraken of aanvullende informatie.