HFL Laboratories

04-10-2020

In mijn salon werk ik met producten van het merk HFL Laboratories. Een heel fijn en mooi product. Met vele toepassingen voor voet en huidverzorging. Ik wil jullie graag stap voor stap uitleggen welke producten er zijn, en waar ze voor zijn. Regelmatig zal ik een product in de schijnwerpers zetten.

HFL Laboratories is de specialist op het gebied van probleemoplossende voet- en lichaamsverzorging. Jarenlang onderzoek en praktijkervaring staat centraal bij HFL Laboratories. Dit heeft geleidt tot de ontwikkeling van betrouwbare en doeltreffende producten die zowel voor dagelijkse verzorging als bij huid en nagelproblemen gebruikt kunnen worden. Dit allemaal dankzij het gebruik van klinisch reine stoffen en zonder gebruik van hormonen of antibiotica.

Wil je graag je lichaam en voeten goed verzorgen? Of zit je met een huid of nagel probleem waar je de beste producten voor zoekt? Dan zit je bij HFL Laboratories goed. Alle producten zijn voorzien van een veiligheidsrapport en zijn tevens te gebruiken door kinderen, zwangere vrouwen en diabetici. De producten ondersteunen een behandeling door een professional. Producten van HFL Laboratories zijn exclusief verkrijgbaar bij de professional om U het beste advies, ondersteuning en/of begeleiding te bieden.