ORLY GELFX GEL COLOR

10-09-2020

😍Nieuwe gel lak kleuren binnen😍
ORLY GELFX GEL COLOR                                                       Lang genieten van je gelakte nagels met Orly GelFX gel color.

Met de professionele GelFX gel color van Orly werk ik met veel plezier. Deze gel lak van Orly geeft een duurzaam en professioneel resultaat dat zeker op je teennagels zelfs tot 6 weken mooi blijft zitten.

De GelFX van Orly is geen gewone nagellak. Orly heeft het systeem verrijkt met een vitamine preparaat. Het is een formule die de nagels voedt en bijdraagt aan duurzaamheid, sterkte en glans.

Wat zijn de voordelen van GelFX van Orly?
Het bevat een formule met antioxidanten en vitaminen, die een gezonde nagel helpen ondersteunen. De eigen natuurlijke nagel is optimaal beschermd.
Gel lakken zoals Orly GelFX zijn er voor iedere vrouw die er goed verzorgd uit wil zien en weinig tijd of zin heeft regelmatig nagels te lakken. Met deze gel lak heb je heel lang plezier van je gelakte nagels.

Probeer de GelFX gel lak van Orly, de kosten hiervan zijn €20.- en laat je overtuigen door het prachtige resultaat. Bel mij voor een afspraak 0627586291