Tatoeage verwijderen Assen

Tatoeage Verwijderen in de Omgeving van Assen door Saskia

Overweegt u uw tatoeage te laten verwijderen in de buurt van Assen? Er zijn diverse redenen om dit te overwegen, van een ex-partner's naam tot een impulsieve vakantietatoeage. Wat de motivatie ook is, als u niet langer tevreden bent met uw tatoeage, biedt Saskia de ideale oplossing. Maak gebruik van de zeer effectieve ND-Yag laser, die niet alleen veilig is maar ook geen littekens achterlaat.

Wat te verwachten bij Tatoeage Verwijdering:

De ervaring van het verwijderen van een tatoeage varieert afhankelijk van de locatie en uw pijngrens. Over het algemeen wordt het gevoel vergeleken met een elastiekje dat tegen de huid schiet. Na de behandeling kunt u een licht branderig of jeukend gevoel ervaren, wat normaal is. Saskia kan elke tatoeage verwijderen, zowel gekleurde als kleurloze.

Zorgvuldige Behandeling:

Saskia neemt ruim de tijd voor elke klant en behandeling om het gewenste resultaat te bereiken. Ze staat bekend om haar persoonlijke benadering. Voor een effectieve behandeling is het belangrijk om 6 weken voor en na de sessie niet aan zonlicht of zonnebank bloot te stellen en geen zelfbruiningsproducten te gebruiken. Voorafgaand aan de behandeling wordt geadviseerd om de plek van de tatoeage twee dagen van tevoren te scheren.

Voordelen bij Saskia:

  • Laagdrempelig
  • Gecertificeerd
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Eerlijk advies
  • Gebruik van de beste apparatuur

Kosten van Tatoeage Verwijdering:

De prijs voor het verwijderen van een tatoeage varieert per behandeling, afhankelijk van de grootte. Saskia hanteert transparante prijzen, waarvan u een overzicht vindt op haar website. Voor een effectieve verwijdering zijn doorgaans 8 tot 10 behandelingen nodig.

Maak een Afspraak:

Wilt u uw tatoeage laten verwijderen in de omgeving van Assen? Neem contact op met Saskia voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

Laat Saskia u helpen van die ongewenste tatoeage af te komen!